Bearnaisedip

Posted: 31. maj 2013 in Mad
Tags: , ,

Jeg har fået en forespørgsel på min bearnaisedip og den skal i selvfølgelig have opskriften på.
Når nu vejret er så godt, så er det en oplagt dip til grillet kød, bagte kartofler og sommerens salater.
Den er nem, hurtig og kan holde sig et par dage, hvis der da er noget tilbage.

2013-05-27 18.59.23

Bearnaisedip (4 personer)
– 3 spsk mayonaise
– 2 dl creme fraiche
– 2 dl skyr el. fromage fraise
– Bearnaiseessens
– Tørret eller frisk estragon
– Purløg
– Salt, peber og sukker

Hæld mayonaisen i en skål og tilsæt hakket purløg, estragon og bearnaiseessens. Rør dette godt sammen og tilsæt creme fraiche og skyr.
Smag til med salt, peber, sukker og bearnaiseessens.

Note: Jeg bruger purløg for at få løgsmagen frem, der normalt kommer når du koger din egen bearnaise. Jeg bruger købt essens og det fungerer fint.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s