Pandebrødspizza og broccolisalat

Posted: 12. maj 2011 in Mad

Nej hvor var det bare godt…!
Altså pandebrødspizzaerne. De smagte simpelthen super godt og det var rigtig nemt.
Jeg havde lavet dobbelt-portion pandebrød, da vi havde besøg af svigerforældrene i tirsdags og så var der 6 tilbage.
4 af disse pandebrød blev til vores aftensmad.

Pandebrødspizza (4 stk)
4 pandebrød
– tomatsauce
– Fyld; fx pepperoni, skinke, oksekød – Hvad man nu har lyst til
– Frisk mozzarella

De er simpelthen så nemme. Brødene er jo bagt, så det er bare at tænde ovnen på 250 grader og så “pynte” pizzaerne imens ovnen bliver varm.
Derefter puttes pizzaerne i ovnen og de gratineres.
God fornøjelse.

Og i aften står den på broccolisalat.
Min svigermors opskrift, som er en meget almindelig version.
Egentlig skulle vi have haft kyllingeburger, men jeg synes at brød, tre dage i streg, blev for meget.
Så derfor står den på hakkebøffer med ovnkartofler og broccolisalat. MUMS!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s