Pandebrød

Posted: 12. maj 2011 in Mad

De super lækre pandebrød, som jeg åbenbart aldrig har blogget om.
Fandt opskriften inde på Birthes skønne side; Newyorkerbyheart og har brugt den MANGE gange!

Pandebrød 8-10 stk.

– 1 dl lunken vand
– 1 dl yoghurt naturel
– 25 g gær
– 2 spsk. olie
– 1 spsk. flydende honning
– 1 tsk. groft salt
– 350-500 g mel (jeg putter normalt en håndfuld i af gangen, da melmængden varierer meget)
– olie til pensling

Bland vand og yoghurt i en skål, smuldr gæren i og rør det ud. Tilsæt olie, honning og salt – rør godt rundt. Kom melet i lidt efter lidt og rør godt, til der fåes en jævn og samlet dej. Drys lidt mel på bordet og ælt dejen godt. Læg i en skål, læg et viskestykke over og stil til hævning i 1 time. Tryk dejen flad, del dejen i 8-10 stykker. Rul hver del til cirkel ca 3 mm. tyk, med en kagerulle.
Pensl brød ganske lidt med olie på den ene side, læg det på en godt varm stegepande (slip-let) og bag ca. 1 minut på hver side. Når den vendes, pensles den på den anden side (kun ganske lidt!!!). Læg de færdigbagte brød i en stabel og server den lune. Hvis der skulle blive nogen i overskud, så kan de fryses.

Kommentarer
  1. […] (4 stk) – 4 pandebrød – tomatsauce – Fyld; fx pepperoni, skinke, oksekød – Hvad man nu har lyst til – Frisk […]

  2. […] jeg køber, er der nok til brød til hele ugen, til både ham og jeg, plus til fx pizzabunde eller pandebrød. Det er SÅ nemt at bage selv og du kan finde masser af nemme opskrifter lige […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s